kako se je ustvarila:

Zgodba Megas

Začetek sega v leto 1994, ko se je Jani odpravil na samostojno podjetniško pot.

Že od samega začetka je njegova ljubezen delo z lesom. Prvi izdelki so bili unikatne stenske ure. Sčasoma se je ponudilo še mnogo drugih priložnosti in tako je ponudbo dopolnil še z ročnimi urami in budilkami. Vpisal se je v šolo za urarje in začel s popravilom in servisiranjem vseh vrst ur. Velik del prodajnega prostora pa so zajemala tudi poslovna darila.

Leta so tekla, Megas je rastel in se razvijal, kar sta podrobno spremljala tudi hči in sin. Z lati se je tudi v njiju vzbudila želja, da bi tudi sama prispevala k tej zgodbi

Tako je Megas postal pravo majhno družinsko podjetje. S skupnimi močmi, se trudimo to zgodbo nadgraditi z novimi idejami v čim večje zadovoljstvo naših strank.

To smo mi

Jani

Ustanovitelj podjetja je pravi mojster za vse. Ne ustraši se nobenega izziva – od izdelave najenostavnejšega ključa, do najzahtevnejšega popravila ure. Vedno najde rešitev.

Tjaša

Kreativna mojstrica. Nora darila, novi izdelki in odštekane ideje niso nič tujega naši Tjaši. Skrbi za celostno podobno Megasa od zasnove logotipa, do prave postavitve drobne lesene hiške na prodajni polici. Svojo trajnostno naravnanost izraža s projektom “Čeberolca”.

Aljaž

Tehnični mojster in podjetnik. Skrbi za vso tehnologijo v trgovini in na spletu. Ureja socialna omrežja, spletno stran in spletno prodajo. V Megas vnaša svežino in moderni pristop.

Kaj pa sedaj?

Novi izzivi

V zadnjih letih se je nekako spontano prirodila ideja o novem poglavju za Megas. Jani je pri svojem delu z lesom in pri ponudnikih lesa zaznal problem. Opazil je, da v lesni industriji nastaja ogromno lesa, ki je odvržen. 

Mi smo se odločili, da ta les uporabimo, ga spremenimo v čudovit izdelek in mu s tem damo novo življenje. Tako je zaživela ideja: Izdelki Megas

  • Ponovna uporaba lesa
  • Predelava odsluženih lesenih izdelkov v nove uporabne izdelke za dom

IMG_1683

Popelji se v svet lesa

Mogoče imajo nekateri izdelki kakšno grčo. Ampak ne skrbeti, to je z namenom 😉